Vuoden alku on mennyt normaaliin tapaan. Töissä ollut melko hiljaista, niinkuin kotosallakin. Mutta kyllähän sitä sitten tekemistä taas tuli, kun  uuden näytelmän puitteissa kokoonnuttiin. Minulle oli näytelmässä (komedia) oikein tilaus :D ohjaaja sanoi heti, että tämä rooli on Sallylle- kyseessä on tyhmä, mutta hyväsydäminen sihteeri. Itse näytelmä vaikuttaakin hauskalta, mutta meidän miesnäyttelijät ovat yhtä lukuunottamatta yli kuusikymppisiä. Onneksi saatiin yhteen tärkeään nuoren miehen rooliin oikeasti nuori mies. Eli siellä nyt sitten hypätään muutaman kerran viikossa, ensi-ilta on nimittäin pääsiäisenä. Jätin flamencotunnitkin tämän takia toistaiseksi.Meillä olisi nimittäin ollut flamencoesitys huhtikuussa, mistähän minä olisin näytösten välissä harjoitusaikaa taikonut. Harmi kyllä, mutta ensi syksynä voin taas jatkaa tanssia.

Tytti sai asunnon Lontoosta melko pikaisesti ja on siihen tyytyväinen. Työ laboratoriossa on ollut hänen mielestään haastellista ja kivaa. Hän on tutustunut jo työkavereihin ja viettänyt heidän kanssaan vapaa-aikaakin. Hyvä, että hän on päässyt porukkaan sisään. Menen tämän kuun lopussa Allun kanssa moikkaamaan.

Jösse viestittelee aina välillä. Joskus hän lainaa rahaa (jota ei maksa takaisin), toisinaan haluaa vain jutustaa. Säännöllisesti hän ajelee vaimon luokse isolle kirkolle. Molemmat ovat kirjaston suurkuluttajia ja sehän on hyvä asia.

Allun koulu sujuu, milloin hän nyt sinne viitsii mennä... Mutta ihan se on hyvällä mallilla. Hänelle on luvattu jo kesätyöpaikkakin liikkeestä, jossa hän suorittaa työharjoitteluaan.

Tällaista tavallista hiljaiseloa meillä nyt vuodenvaihteen jälkeen. Hyvä se on,että on välillä rauhaakin.