Tänään oli loppujen lopuksi aika paska päivä. Heräsin aamulla turhan aikaisin pohtimaan sitä, miten väärin tein itseäni kohtaan poistamalla vanhan blogini. Pelkästään siksi,että joku kusipää ei hyväksynyt mielipiteitäni. Yritin kyllä rajata sitä salaiseksi yms, muttei mikään onnistunut, ei ainakaan sillä hetkellä, joten äkkipikainen kun olen, hävitin sen kokonaan. Ja nyt pännii.

Aamun valjettua ja koirat kusetettuani lähdin, kuten tässä jo kuukauden ajan säännöllisesti, kurssille. Siellä opin kaikenlaista koneistuksesta ja etenkin sorvista. Kotiin tultuani huomasin, että selkäni onkin todella kipeä, hartioitten kohdalta, tarkemmin sanottuna niiden välistä. En tiedä, mikä nyt kampeaa. Koko vuodenvaihteen kärsin rintakivuista, sananmukaisesti- oikea tissini on ollut kipeä ja vasenkin välillä kipuilee. Mikähän siinäkin on syynä, tulin siihen tulokseen, että hormonikierukka varmaan. Tämmöisiä kipuja rinnoissa ja kainalossa minulla on ollut jo muutaman vuoden ajan. Välillä vähemmän, välillä enemmän. Myös vehnäjauhot, sokeri ja varsinkin hiiva aiheuttavat minulle närästystä ja vatsavaivoja, eli nekin ärsyttävät- olen joulun ja uudenvuoden välillä syönyt vehnää ja sokeria enemmän kuin tarpeeksi. Kärsin näet jonkinasteisesta vehnäallergiasta, jota sokeri ja hiiva vain pahentavat.

Eli siis paska päivä. Tai, noo ei ihan. Sainhan aikaiseksi uudenuutukaisen blogini, johon aion kirjoittaa kaikkea mitä ajattelen ilman sukulaispelkoa!!!