Nyt se nuha ja huono olo iskivät oikein kunnolla. Jouduin eilen jättämään joogatunnin väliin ja tänään olen nukkunut lähes koko päivän.

Jotenkin lisäksi ahdistaa ja jännittää se kurssihaastatteluun meno. Mitäs jos tämä ei natsaakaan, vaan hemputtelen lopun elämääni tukien varassa??? Mihin pitäisi suunnata? IIIK!

Kävin pikkusiskoni kanssa lauantaina Jösseä katsomassa. Poika oli vähän aggressiivisen oloinen ja väsynyt. Lähti pois kesken kaiken, ja jätti meidät vierailijat keskenään. Mutta soitin hänelle sunnuntaina ja hän oli jo ihan toisenlainen, oma itsensä siis. Antavat ilmeisesti jotakin lääkettä, joka sitten muuttaa äreäksi????

Täytin netissä lauantaina erään luontaistuoteketjun työnhakulomakkeen. JA tietenkin minulle soitettiin eilen illalla yllättäin. Siellä oli ko. firmasta mies, joka oli TODELLA huono puhumaan. Jotenkin sönkkö ja änkkä. Hän oli tulossa tänne päin tänään ja kysyi, voisimmeko tavata. Kieltäydyin. Sitten hän ehdotti keskiviikkoa, kun on tulossa lähikaupungissa käymään, voisi kuulemma poiketa silloin.  No, siihen suostuin. Näen hänet siis keskiviikkona läheisellä isolla huoltoasemalla. Huh! Saa nähdä minkälainen pakkaus tämä sönkköukko on.

Huomenna menen Allun kanssa käymään neuropsykiatrin kontrollikäynnillä. Tämä on nyt uusi lääkäri, edellinen, myös nainen, olikin lähes kolme vuotta Allun lääkäri. Harmi, että vaihtui, koska Allu alkoi jo tottua edelliseen. Ja Aspergeri- lapsille on tosi tärkeää tuntea ja voida luottaa toiseen, juuri oli alullaan hyvä lääkäri-potilassuhde. Toivottavasti tämä uusi neuropsykiatri on yhtä hyvä ja pitkäaikainen. Silloin poikakin uskaltaa avautua enemmän, eivätkä käynnit ole vain minun puhettani.