Hahaa, olen evakossa. Asun Tytillä Lumin kanssa, koska meidän talossa tehdään viemäriremonttia. Tytin luona olo on muuten ok, mutta siellä on sekaista. Nuori neito omistaa niin paljon tavaraa, että yksiö on kattoon asti täynnä! Olen yrittänyt ehdottaa Konmaria, toistaiseksi tuloksetta. Hänen on muutettava syyskuussa asunnostaan pois, sillä kyseisen talo peruskorjataan ja kaikki vuokralaiset heivataan pois tieltä. Toisaalta Tytin rakkauselämä kukoistaa ja Lontoossa on tullut poikettua jo parikin kertaa vuoden vaihteen jälkeen.  Suunnittelevat jo työssäoppimisjaksoa Britanniaan, saa nähdä miten käy. Syksyyn on pitkä aika.

Itse olen taas kesäteatteria puuhaamassa, tällä kertaa siis kotikaupungissa, jopa minun ja ukon tutustumismaisemissa. Samassa kaupunginosassa nimittäin kaksikymmentä vuotta sitten asuimme ja tutustuimme toisiimme. Eli nostalgisissa maisemissa. Sikäli mikäli tuo nyt osaltani toteutuu. Se riippuu niin paljon siitä, minne saan sovitettau kesälomani ja millaisia työntekijöitä tänne värvään, jälleen on nimittäin paikka avoinna. Ja on niin työlästä/vaikeaa saada siihen luotettavaa tekijää. Kaiken kukkuraksi roolini on suuri kesänäytelmässä, valtava määrä repliikkejä, harjoittelu tulee olemaan harrasta.

Jösse jossain ystävällä edelleen asustaa. En ole kutsunut kyläilemään, eikä olla tavattu vähään aikaan. Ihan OK hän vaikuttaa olevan. Allulla ei ole edelleenkään menestystä, mutta muuten hän voi hyvin. Tyttöystävän hoteissa nyt remontin ajan on majaillut hänkin.

Tämmöisiä uutisia tänään. Kevättä pukkaa.