Niin, jouluaattona olimme koolla koko perhe. Siis minä, ukko ja minun kaikki lapseni :) Jösse oli ihan oma mukava itsensä, vaikkakin vähän väsynyt, kun oli flunssa tulollaan. Tytti on jo leppynyt kokonaan ja jutusti Jössellekin. Allu sai isältään telkkarin ja PS3:n- hän jaksoi pelata koko joulun... mutta oli kyllä ruokapöydässä meidän muiden kanssa. Tein itse peruna- ja porkkanalaatikot, ukko hankki ja paistoi kinkun. Oli siinä pöydässä tietenkin kaikki tykötarpeet. Mutta kaikkein onnellisin minä olin siitä, että siinä me ruokailimme täydessä yhteisymmärryksessä, harmoniassa. Kukaan ei kiukutellut, eikä näyttänyt hapanta naamaa, ukkokin oli hyvällä tuulella. <3 

Jaoimme lahjat ruokailun jälkeen ja sitten keittelimme vielä kahvit. Kymmenen aikaan vein isompia lapsia koteihinsa, Allu tuli mukaan. Poikkesimme hautausmaalla paluumatkalla. Vanhempani olivat pikkusiskon luona aattoa viettämässä ja he tulivat myös hautausmaalle. Siellä olikin pimeää, onneksi isäni tuli oppaaksi, muuten emme olisi löytäneet isovanhempiemme hautoja koko yönä! Vettä satoi, eikä lumen ripettäkään missään.

Joulupäivän vietimme kotosalla kaikessa rauhassa. Iltasella sitten kävimme kahvittelemassa isosiskoni perheen luona. Tapaninpäivän olimme kotona, katselimme hyviä ohjelmia telkusta ja söimme vielä jouluruokia. 

 Perjantaina menin jo töihin.

Oli niin ihanaa olla pettymättä mihinkään :)