etten ole muka ehtinyt kirjoittaa!

On tapahtunut vaikka mitä. Mistä sitä ees alkaisin... No juu, töissä on mennyt vallan mainiosti. Olen todella tyytyväinen työhön ja palkkaan! Tilipäivän laskujenmaksun jälkeen jäi vaikka kuinka paljon tilille rahaa. :) Sitten Jösseen meni tässä välillä hermot. Jätin sen ja tyttöystävän rauhaan ja totesin, etten voi enää huolehtia ja hyysätä. Varsinkin, kun sorrun turhaan kyttäämiseen ja murehtimiseen. Jösse häädettiin sieltä majapaikastaan ja niin se sitten muutti tyttöystävän luo toistaiseksi. Tyttö on toisella paikkakunnalla nyt kesäduunissa. Jörn on kuitenkin ollut nyt kuivilla, tapasimmekin eilen. Mutta ainoa huono puoli on että hän kärsii sekä pahasti tulehtuneesta haavasta kyynärpäässään, että unettomuudesta- jälleen!!

Kesämökki: uusi arvuuttaja kävi ja arvioi koko hoidon hinnaksi 90,000 euroa, mutta tietenkin ne kusipäiset serkut ja ämmät halusivat uuden arvioijan (taas). Nyt arvioi se sama perseläpi- kiinteistövälittäjä, kuin viimeksi (silloin kun tila oli myynnissä) Ne paskiaiset yrittävät vaan saada siitä ahneuksissaan hintaa ylemmäs!! Tietenkin, koska niiden tarjoama "sukulaishintahan" oli 2/3 tilasta 110,000 euroa- pikkaisen väärin arvioitu!  Eli aikaa menee edelleen ja venytetään sekä vanutetaan- me olemme tehneet jo tarjouksen, että lunastamme juuri sillä 60,000 eurolla heiltä sen 2/3 tilasta. JA sen saman summan viimeksi arvioinut hinnaksi sanoi. Se ensimmäine arvioitsijahan oli aivan surkea, oli lisännyt rantaviivaakin tilalle heti 25 m. ihan mutu-meiningillä.

Flamenco-kevät alkaa olla lopuillaan ja kesäloman aika koittaa. Opettajamme onkin aikeissa lopettaa koko koulun täällä meidän kaupungissa ja siirtää toimintaansa muualle. Saa nähdä, mihinTyttija minä lopulta päädymme. Haluan kovasti vielä jatkaa harrastustani!! Nyyyh. Itku

Allun loppulukuvuosi ei ollut mitenkään valoisa! Koulussa tuli turpiin muun muassa ja lisäksi putos keinustakin. Minä riitelin opettajan kanssa- se ukko ei käsitä Allun Aspergerin syndroomasta yhtikäs mitään. Suuttui mulle ja löi luurin korvaan- ei pitäis opettajan ihan tolla tavalla kilahtaa- ja kyseessähän oli kuitenkin koulussa tapahtunut pahoinpitely, jossa poikani oli uhrina. Sanoi, että Allu ärsyttää tahallaan isompiaan ja menee sitten pakoon kavereiden selän taa... inhottava äijä sekin. Onneksi alkoi koulujen kesäloma.

Tytti lähti Lappiin kavereineen. Olivat viime vuonnakin ja oli ollut niin hauskaa, että päättivät ottaa sen perinteeksi. Mikäs siinä, kun äite maksaa viulut!

Nyt alan lopetella. Täytyy jatkaa sitten, kun taas ehdin. Nyt menen katsomaan tapettia pikkumökkiin.

Ja niin, kyllä olohuone on jo saanut uuden värin pintaan, keittiökin on maalattu! Että parempaan päin siinäkin...

Ihanaa, että on kesä!!!!

341145.jpg