viime kirjoittelun jälkeen.

Ystävänpäivänä Jösse heitettiin ulos vieroitushoidosta. Syynä väärinkäsitys, poika oli muka varastanut käsidesiä osastolta. Tuohan ei tietenkään pitänyt paikkaansa, mutta ulos ajoivat. Oli jo aiemmin yrittänyt jotain lääkkeen pimitystä, josta oli saanut varoituksen.

Kului muutama päivä ja meillä meni sukset ristiin. Minä oli ärtynyt ja tiuskin pojalle. Siitäpä poika suuttui ja vei pari pankkikorttia lompakostani. Juoksin asian huomattuani perässään pankkiautomaatille, oli se saanut 50 euroa toiselta tililtä ulos. NO, seurasi jonkinasteinen takaa-ajo. Lopulta sovimme asian ja vein pojan klinikalle ja sain rahani häneltä pois.

Sitten myöhemmin minulle soitettiin klinikalta ja tarjottiin apua, Jösselle oli löytynyt sijoituspaikka. Uudistunut ensisuoja, jossa oli kuulemma tilaa ja hotellitasoa.  Sinne sai lisäksi mennä päihtyneenäkin, vaikkei päihteitä sinne saanutkaan viedä.

Vein pojan sinne sitten keskiviikkona, kun olin itse poskiontelotulehduksen takia sairaslomalla.

Karmea paikkahan se on, juoppoja ja narkkareita pyörii aineissaan. Aikamoista shokkihoitoa.

Ex-mieheni sitten otti poikaan yhteyttä viikonloppuna ja kutsui tämän saunomaan ja tietenkin kaljoittelemaan. Oli lauantai muuten onnistunutkin, mutta loppuillasta oli taas joku heppu moksinut Jösseä päähän. Vertavuotavia haavoja ja kuhmuja päässä, tuttu juttu. Hain pojan sunnuntaina lopulta kotikonnuille. Kävimme kahvilla ja pyysin sen meille yöksi, kun se oli niin allapäin ja surullinen. No, mitä täällähän huusi Ukko heti, että luuseri helvettiin täältä! Jösseä oli tämä heitto loukannut kovasti...  Vein pojan lääkärikäynnilleen sitten maanantai-aamupäivällä ja sieltä jatkoin töihin. Olen sivutoiminen taksinkuljettaja pojalleni....

Tänään oli siellä klinikalla juttelemassa sosiaalihoitajan kanssa jaksamisestani- en tosin kauheasti ehtinyt omasta jaksamisestani puhua, kun kerroin lähinnä Jörnin asioita lapsuudesta jne. Sain ajan jatkoa varten. Sitten menin siskolleni Annalle kahville, jossa jatkoin tämän asian puimista... hohhoijaa. Siinä se vapaapäivä menikin sitten! Olen kyllä ollut melko täynnä ex-mieheni tekstareita siitä ja tästä, sekä  pojan huuruisia soitteluja- varsinkin kun se sai nyt kämppäänsä puolitutun, josta tuli tietysti heti paras kamuHuuto

On siellä muutakin sattunut, niinkuin Jösselle aina, mutta en tosiaan jaksa kaikkea tähän kirjoittaa. JA mitäs vielä, ei mitään, päiväni ovat täynnä töitä tai tuota poikaa!!