Mökin vuokrasopimus päättyi, viime viikonloppuna teimme siellä suursiivouksen ja keräsimme tavaramme pois. Oli haikeaa, sillä olen viihtynyt siellä hyvin. Niinkuin Anderskin.

Allun koulu on jatkunut toisella linjalla. Edelleen myöhästellään ja on vaikeaa osallistua. Ajokorttikaan ei ole vielä lompakossa, ilmeisesti osallistuminen kirjallisiin kokeisiin askarruttaa. 

Tytillä ei ole menossa mukava jakso harmaissa. Tänäänkin häntä itketti, kun täytyi palata kasarmille. Tuntui pahalta viedä hänet asemalle mieli apeana. Mutta toisaalta hän on jo voiton puolella, muutama kuukausi enää jäljellä.

Töissä menee mukavasti, vaikka tulos onkin heikko. Matildan lähtö on saanut meidät muut innostumaan työstämme uudelleen. Kehittelemme kaikenlaista kivaa ja uudenlaista. 

Flamencotunnit alkoivat ja  olen tietysti innoissani niistä. Talvelle ei ole mitään projektia tiedossa, eikä kesälle liioin. Taitaa koittaa vapaa-aikaa! 

Jösse muutti Tallinnaan ystävänsä luokse. On ollut siellä jo muutamia viikkoja. Riideltiin siitä lähdöstä, pelkään että hän alkaa taas käyttää huumeita. Toisaalta, nyt se on hänen oma asiansa sitten. Minä olen saanut tarpeekseni.

Tällaista tällä kertaa.