Yhdistyksen syyskokouksessa( siis sen saman yhdistyksen, jossa olin johtokunnassa, mutta nyt vain rivijäsen) syyskuun alkupuolella oli päällä täysi riita. Ison ja onnistuneen produktion jäljiltä on kypsynyt muutamakin riita. Tämän taidepläjäyksen tuottajaksi palkattu henkilö on täysi paskiainen ja narsisti, senhän me siskoni kanssa saimme huomata ja kokea jo n. vuosi sitten, kun produktio oli vasta nupullaan. Käytöksellään hän on aiheuttanut paljon hallaa johtokunnan toiminnalle, tämä oli odotettavissa ja nyt totta. Syyskokouksessa oli aktiiveja koolla ja meteli aikamoinen, ovetkin paukkuivat. Lopulta myös produktion taiteellinen johtaja ja johtokunnan puheenjohtaja ottivat yhteen. Taiteilijat haluavat jatkaa esityksiä myös ensi kesänä, mutta rahoitukseen ei löydy väkeä, siksi yhditykseltä haluttaisiin panosta tähänkin. Mutta kun ei tämän kesäisestä saanut apurahojen takia jäädä voittoa ja yhdistyksen rahakirstu on TYHJÄ. Siellä sitten painittiin ja koska ensi kesän esitysten liputkin on jo myyty, jostain pitää rahaa tulla! Riitahan siitä tuli. Onneksi olen vain rivijäsen. Kyllä käy johtokunnassa kato ensi vuonna. Voi olla, että "tuottajan kätyrit" valtaavat koko yhdistyksen...   nyt on jo hyvä alku.  Ja toisaalla, se seura, jonka johtokunnassa edelleen jatkan, peruutti syyskokouksen, koska ei ollut mitään asioita käsiteltäväksi!  Yhteistä näillä kahdella seuralla on se, että rahakirstu on tyhjä.

Mökki laitettiin talviteloille elokuussa. Jälleen koimme haikeutta. Saas nähdä, onko mökki vielä ensi kesänä meillä.

Allu pääsi työharjoitteluun. Tytti sanoi jo kämppänsä irti ja muuttaa meille lokakuussa, siirtyen siitä Lontooseen vuodenvaihteen jälkeen. Jösse vaimoineen on muuttanut vähän etelänpään, mutta Lapissa silti majaavat. Jörn aloitti ammattikoulun- onhan hänellä ammattikoulu käytynäkin, mutta siitä on jo kauan ja nykyisessä koulussa hyväksiluetaan niitä aiempia perusaineta, jotka hän on suorittanut silloin reilut 10v. sitten. Työllisyystilanne näyttää k.o. paikkakunnalla hyvältä tätä uutta ammattia silmällä pitäen- toivomme parasta siis.

Työpaikalla on kaikki niinkuin ennenkin. Keikkoja olen tehnyt vain satunnaisesti, säästöä varmaan sekin. Aika tylsää tämä syksyn aika on kesälomien jälkeen, mutta joulua kohti taas noustaan.  Minä aloitin taas tanssitunnit ja se on ollutkin tosi kivaa. Tottakai jotkin asiat ovat "unohtuneet", mutta äkkiä ne sieltä muistin ja varsinkin lihasmuistin sopukoista takaisin pulpahtavat.

Mutta nyt jatkan töitäni. Palaan taas viimeistään ensi kuussa.