Täytyi oikein tarkistaa, mitä ja koska on viimeksi kirjoitellut.

Juu. Töissä on pitänyt hemmetinmoista kiirettä. Kohta kuitenkin varmasti helpottaa, kun saadaat kampanjat esille ja toimimaan. Ja sittenhän mulla koittaa lomakin. Sitä kyllä erityisesti nyt odotankin.

Näytelmä alkaa olla mallillaan. Muutama kohta on mulla vielä vähän epävarma, tai oikeastaan epämukava. En osaa ilmaista oikeita tunteita. Eroottisia, lähinnä :) Mutta kyllä se sieltä vielä tulee, uskotaan. Näytelmän ohjaaja haluaa minut radiomainokseen pääosan esittäjän kanssa. En tiedä, tuleeko levitys samalle radioasemalle, missä Tytti toimii kesän. No, se on vielä suunnitteluasteella. 

Allu on ilmoittautunut vaihto-oppilashakuun. Soittivat mulle viime viikolla ja pyysivät neuvotteluun- lupauduin. Nyt vaan tuli mieleen, että ei perhana. Eikä ukkokaan kyllä suostu, se on varma. Ei ollut todistus sellainen, että viitsis lähettää mihinkään Amerikkaan. Enkä uskaltaiskaan- siellä on kaikkia hulluja- Allu ei oo siihen kypsä.

Jösse sitten. On ollut välillä kaverillaan ja yhtenä aamuna soittaessani kuulosti sekavalta! Pettymys.Hän on ollut kyllä täällä kotona ihan ok. Ja tyttöystäväänkin on taas alkanut välit lämmetä. Niin, siihen samaan, josta en tykkää.  Silti, ei siinä mitään, minulle käy kaikki, jos poika vaan pysyy raittiina.

ja nyt tämä lähtee töihin.