Potuttaa kyllä nämä kesäkelit. Juhannuksena tosin oli ihan siedettävä ilma, mutta kovasti täällä päin on satanut, sekä ennen että jälkeen juhannuksen. Olimme mökillä ja meillä oli vieraita. Ukot olivat kännissä, yllätys. Tytti on ollut lomilla ja oli tietysti mökillä myös. Juhannussauna lämpesi, mutta uimaan ei mennyt kuin nuorimmat. On ollut sen verran viileää vielä, ettei järvi ole ehtinyt lämmetä.

Näytelmän ensi-iltaan aikaa viikko. Ja muutamia viikkoja sitten ohjaajat tekivät käsikirjoitukseen suuria muutoksia- vanhat näyttelijät saivat luovuttaa vuorosanojansa nuoremmille, kokonaisia kohtauksia muutettiin tai poistettiin ja kirjoitettiin uutta tilalle. Ja sanomattakin selvää, että nämä nuoret, jotka vihdoin suvaitsivat harjoituksiin ilmestyä, ovat ohjaajien telkkukavereita. Tämä oli juuri se skenaario, jota mielessäni pyörittelin- ja se toteutui. Minun vuorosanani eivät muuttuneet, tiivistyivät ehkä hieman (mikä on hyvä), mutta enempää laulua ei tullut. Olen omaan osaani tyytyväinen kuitenkin, lähinnä minua harmittaa vanhojen kohtelu!!  

Ja jos kesä jatkuu näin paskana, niin tulee yhtä pirunmoinen teatterikesä kuin viime vuonna! Aina vaatteet, tai ainakin kengät märkänä- ja pirun kylmä.

Olen ollut jo kaksi viikkoa lomalla. Matilda on lähtenyt kilpailevaan  yritykseen ja uusi työntekijä tullut tilalle. Hommat etenevät hyvin. Sonja, eli kollega, joka siirtyi nyt Matildan tilalle minun "kakkosekseni", on innoissaan. Näinhän meillä oli, ennenkuin Matilda palasi takaisin tehtäväänsä. Sonja hoitaa tehtävänsä hyvin ja mikä tärkeintä noudattaa neuvojani. Samaan syssyyn luovutin reissupestini eteenpäin ja keskityn ainoastaan meidän omaan myymäläämme. 

Jösse  ei ole ollut meillä enää viikkoihin. Hän on käynyt työllisyyskurssia ja asunut kaverinsa luona. Harmittavaa kuitenkin, että kurssi on kesätauolla heinäkun ajan.