Huh, hellettä! Täällä on paistanut koko eilisen ja tämän päivän- ihanaa. Eilen oli todella kuuma ja meillä töissä kovin hiljaista. Itsekin kotiuduin riemusta hihkuen ja vierailin rannalla- tosin en ottanut aurinkoa vaan kastoin talviturkkini. :) Oleilen nykyään mielummin varjossa- aurinko näet vanhentaa  ihoa.

Tytti on ollut kesähommissaan paikallisradiossa ja sanoi, että kohta hän pääsee ääneenkin- on nimittäin nauhoittanut jo mm. mainoksia. Kyllä siellä varmaan vielä toimittamaankin pääsee, kun on selkeä ja muutenkin hyvä ääni. Työ on varmasti mielenkiintoista!

Jösse on ollut aivan ok- ei ole heittäytynyt hankalaksi millään tavalla. Ulkoilee koirien kanssa ahkerasti. Pelkäänpä hieman, että hän pitkästyy oloonsa. Tyttöystävään hän ei ole yhteyttä ottanut, vaikka on vieraillut kaverillaan samassa kaupunginosassa. Pelkäsin niin, että poika menee exänsä ovea takomaan.

Allu käy vielä viikon yläastetta, sitten alkaa kesäloma. Se tosin menee ainakin osittain ukon firmassa apulaisena, tuttua raksa-apulaisen homma koulun työelämään tutustumis-jaksoilta.

Töistä sen verran, että toimenkuvani laajenee. Ei siitä entisestä alaisestani ainakaan toistaiseksi tehty esimiestä. Kyseistä paikkaa ei lainkaan täytetty toistaiseksi. Niin, toimenkuvani laajenee, vastuu kasvaa, mutta palkkakin nousee. En voi oikeastaan valittaa :) Ja nyt olen ehkä ilkeä kun totean, että: "Ähäkutti, Matilda V.  du kan snacka shit, om du vill"

Ja kävin minä äsken äänestämässäkin.  Nyt lekottelen lämpimässä ja luen kirjaa. Illalla sitten rentoudutaan taas jääkiekkopelin ääressä. Onneksi vastakkain on nyt Suomi ja Venäjä, eikä Ruotsi, niinkuin usein on ollut... säilyy perhesopu. Hahhaa!