Olimme Allun kanssa Riikassa maanantaista perjantaihin.  Huomenna Allu aloittaa uuden koulun. 

Reissu kävi minulla vähän hermoille. Vaikka Riika on kaupunkina upea, eivät latvialaiset tuntuneet kovinkaan mukavalta kansalta :(  Allu oli napit korvilla lähes koko ajan, joko viestitteli kavereilleen tai kuunteli musiikkia- ja räppäsi ääneen. Vaikka minua totaalisesti ärsyttikin tilanne,  muistin, että Allu on ollut koko kesän ilman lääkitystä. Eli sieltä se ADHD pukkasi pintaan, enkä voinut oikeastaan poikaa kovasti moittiakaan.  Maksoin matkasta useita satoja euroja ja jotenkin harmittaa se, ettei poika ollut "läsnä". Lupasin aiemmin viedä hänet Roomaan syysloman aikaan, mutta sen lupauksen kyllä pyörrän, ellei kännykkää jätetä kotiin. :( Kurjaa ettei nykynuoriso osaa elää hetkessä vaan jossain bittiavaruudessa...

Ukko oli täällä kotona siivoillut, pessyt mattoja ja kunnostanut Allun huonetta. Mutta olen silti pettynyt siihen, ettei hänkin tullut matkaan.

Tytin kesäpesti loppui ja saman tien hänelle tarjottiin jo blokkarin paikkaa keskustan yökerhossa- jonka hän tietenkin otti iloiten vastaan. Tuossa samaisessa yökerhossa työskentelee Jössen ex-avokki, joka kutsun esitti. Koulun alkuun Tytillä vielä lähes kuukausi aikaa, joten tienesteille ei kannata sanoa ei.

Minulla on lomaa vielä viikko jäljellä. :) Kesäteatteri loppui jo viime sunnuntaihin. Ohjaaja niin kiitteli ja halaili. Mitäpäs tuosta, kutsu toistekin projektiin. :D Nyt tosin taidan levätä vähän teatterista.

Mun pitää kyllä aloittaa kuntokuuri. On alkanut tuo vyötärö pullistua. Olen ollut niin hyvässä kunnossa ja samassa painossa jo useita vuosia. Mutta nyt on jostain syystä pullistunut ympärysmitta. Ja tuntuu jotenkin niin fläsältä... Ajattelin aloittaa painoharjoittelun (kehon omalla painolla, ei siis kuntosalilla) ja sen lisäksi Bulletproof- ruokavalion, joka on ketogeeninen dieetti. Mutta vielä tämä on aloitusta vailla, eli harkinnassa.  Flamencokin kohta alkaa ja se arkinen aherrus. Pitkä syksy edessä.

Jössestä en ole kuullut paljoakaan.Muutaman kerran on puhuttu puhelimessa ja lähinnä se on ollut rahan lainaamista... Oli hän tyttöystävineen pistäytynyt vanhempieni luona mökillä. Mikä oli mielestäni mukava asia, äitini ainakin oli tykännyt kovasti, omien sanojensa mukaan.