Tänään olin töissä kahteen, sitten alkoi joulun vietto. Hain Tytin töistä tullessani ja aloimme saman tien touhuta saunaa ja jouluateriaa. Ja sitten saunoimme ja söimme. Tänä jouluna ei ollut Jörn paikalla. Viime viikolla hän ilmoitti olevansta erittäin väsynyt ja soittavansa sitten kun jaksaa paremmin. Pelkäänpä, että niiden korvausten maksua on lykätty tai sen puukottajan valitus on mennyt hovissa läpi ja korvauksia on pienennetty tms. masennuksen aihetta Jösselle. Oli sikäli vähän haikea joulu. Eikä meillä tänään käynyt ketään sukulaisiakaan... vanhemmat syövät taas tänä  jouluna nuoremmalla siskollani.

Sain lahjaksi tuplasti kelloja! Niin ukko kuin Tyttikin oli ostanut sellaisen. Lahjoja oli tänä vuonna vähemmän kuin ennen, Allukin alkaa olla niin iso, ettei hänelle oikeastaan tule ostettua kuin muutama kalliimpi lahja. Ostin hänelle viime viikolla 120 euron talvitennarit ja nyt sitten mm. parit kuulokkeet. Tytti oli jälleen kunnostautunut vaatteiden ostamisessa miesväelle. Ukkokin sain neuleen ja ruutupaidan! Oli tuossa kovinkin tyytyväinen niihin ja minun ostamaani lahjaan, joka oli niinpä niin, kello. Eli sellaiset kellolahjat meillä oli tänä jouluna :D

Ihanata on, ettei tarvitse mennä joulupäivänä töihin, tapaninpäivänä kyllä, mutta sen jälkeen on taas viikonloppu vapaa. 

God Jul !