No huh, huh! Kaksi viimeistä näytöstä jäljellä. Sitten on taas urakka ohi. Kivaa on ollut. Oikeasti minua ei ole pänninyt tuolla oikeastaan mikään tai kukaan ( ainakaan paljon). Olen saanut näiden viime kuukausien aikana niin paljon kehuja, etten muista koskaan aiemmin saaneeni! On vaikeaa vastaanottaa niitä. Kun joku sanoo, että olitpa hyvä roolissasi tai onpa sinulla upea laulunääni, menen hieman vaikeaksi.... haluaisin vähätellä, mutta sanon kuitenkin kiitos. Voisinpa uskoa kehuja. 

Olimme isolla porukalla muutama viikko sitten syömässä ja viihteellä. Loppuillasta tietenkin karaokea laulamassa. Lauloin Adelea, sain mahtavat aplodit ja kohta läheisestä pöydästä (jossa oli teatteriväkeä) tuli eräs tuntemani nuori muusikko/säveltäjä sanomaan minulle :" Sally, se oli tosi upea veto!! " Kiitin ja mietin itsekseni, että kyllä hän varmasti sitä mieltä oli, koska tuli sanomaan sen minulle, eihän hänen olisi tarvinnut edes noteerata lauluani, koska istuimme eri pöydissäkin.  Mutta mietin sitä aitoutta pitkään silti.   Miksi en meinaa uskoa kehuja?? Eihän se silti tarkoita, että tulisi leuhkaksi tai "nousisi päähän", jos uskoo ...

Töissä on ollut kivaa. Asiakkaita vain saisi olla enemmän, jotta olisi jotain tulostakin. Myymäläketjumme laajenee edelleen. Kilpailijalle siirtynyt Matilda jaksaa silti udella ja tsekkailla, mihin ketjullamme on avoimia työpaikkoja. Hohhoijaa, luulisi että uusi homma tyydyttäisi- mutta ei näköjään.

Jösse asustelee kaverin kanssa, ei ole kuulunut mitään huonoa. Jatkaa siellä työllistymisohjelmassa, mikä on mielestäni hieno asia. Valoa helkkarin pitkän ja pimeän tunnelin päässä!!  Onko tässä nyt kohta 10 vuotta taisteltu? Ainankin kahdeksan kuitenkin.

.Veljeni ja vaimonsa ovat asuneet erillään keväästä asti. Piilotelleet asiaa. Saattaa olla, että veljelläni on joko mielenterveyden häiriö tai, hui kamala, Alzheimerin tauti. Kumpaakaan hän ei myönnä.

Ukon kanssa on välit olleet mahtavan hyvät koko kesän. Mökkeily on lähentänyt meitä, ollaan oltu kahdestaan enemmän kuin vuosikausiin. Se mökki on ollut tosi ihana, mutta syksy tekee tuloaan ja kausi sielläkin kohta ohi.

10380270_1518743005008137_85514355523654