262688.jpgKirjakaupan avajaiset opnnistuivat hyvin. Myynti näinä alkuviikkoina on ollut hyvä. Ja johtaja on ollut tyytyväinen, kuten myös me muut. Työsaralla kaikki on siis paremmin kuin hyvin.

Muuten sitten: Jösse kuuli viikkoa ennen vappua, että entinen tyttöystävä on alkanut jokin aikaa sitten seurustella ja on onnellinen uuden poikaystävänsä kanssa. Siitäkös alkoi alamäki! Jösse tapasi pari vanhaa tuttua ja niin siinä sitten kävi, kuin voisi pelätä. Aika soosissa poika soitteli minulle ja koko viikonloppu(to-ma,ti) meni siinä huuruissa!! Hain sitä sitten tiistaina (kaupan avajaisten jälkeen) kotiinpäin ja huomasin, ettei se ollut vieläkään ok. Oli  Kotona sitten seuraavana aamuna meillä otettiin yhteen rajusti. Huudettiin vähän aikaa toisillemme... mutta kyllä sitten rauhoituttiin. Jösse kertoi menevänsä klinikalle asuntoasioissa ja sitten syntymäpäivänään treffeille. Kun tuo päivä koitti, alkoi asuntoasia rullata. Pojalle annettiin mahdollisuus muuttaa väliaikaisasuntoon heti! Tosin tuo asunnon tarjoaja on yhdistys, joka sopeuttaa entisiä vankeja kunnon elämään täällä kotikaupungissamme. Eli leimattu... mutta ei ole syytä katsoa lahjahevosen suuhun- Poika sai kämpän! Mutta se tyttöystävä ei tullut treffeille... no, Jösse oli saanut klinikalta(taas!) lääkitystä ja sen turvin uskalsi baarissa lähestyä erästä toista tyttöä. Niin onnellisesti kävi, että tämä tyttö tykästyikin. Jösse pääsi tytön suosioon ja siitä lähtien he ovat olleet yhdessä!!! Näin tyttöä vappuna, tosi kivan oloinen, siisti ja nätti sairaanhoitajaopiskelija. Jösselle annoin varoituksen sanan, että ottaa rauhallisesti. Ja taisi ottaakin!

Viime viikonlopulla oli taas vähän semmoista sekoilua... mutta toivon, että Jösse tajuaa, ettei siisti tyttö katsele pöllöilyjä kauaa.

Tytti kertoi minulle iloisen uutisen. Hän ei enää seurustele sen viinaan (ja muuhunkin) menevän pojan kanssa!! :D

Ukon kanssa menee aika huonosti. Meille tuli uudet sohvat ja edellisellä viikolla Ukko ajatteli aloittaa olohuoneen seinien uusimisen. Nyt on tapetit revitty ja seinät tasoitettu. Minä saan valita uuden värin ja olenkin jo valinnut. Saa nähdä koska se väri löytää seinälle asti, kun just alkoivat ne jääkiekon MM-kisat. Olen aivan kyrviintynyt koko äijään taas... Allun kanssa se tiuskii ja sättii, minulle sillä on aina jotain vähättelevää sanottavaa. Ärsyttävä ukko. En todellakaan ole nyt hänen suhteensa vastaanottavainen, vaikka 10-vuotishääpäiväkin on tulossa. Tuntuu, ettei Ukkoon saa mitään henkistä yhteyttä. Aina yhtä paljon kommunikaatio tukossa! Äitienpäivänä siinä niin lahjottiin saunatuoksuilla ja- tyynyllä. Mutta ei auta.. olen täysin kyllästynyt.

Flamencoesitys on sitten meidän hääpäivänä, silloin 19.5 ! Aion toki mennä esiintymään, hääpäivästä huolimatta. On myös Tytin syntymäpäivä ja lisäksi Allu lähtee samaisena päivänä luokkaretkelle toiseen kaupunkiin. Onpa tapahtumarikas keskiviikko! Ja me kaikki odotamme sitä. 

Sitten vielä KESÄMÖKKI! Tuli pesänjakajan kautta semmoinen hinta-arvio, että laitamme sen saman tien takaisin tarkistettavaksi. Oli kyllä arvioitu yläkanttiin koko homma, mm. että rantaviivaa on 90m, vaikka todellisuudessa sitä on vain  65m. ym. Hinta-arvio oli 117.600,- ja siihen oli eritelty kaiken maailman paskahuusitkin, vaikkei se normaalisti ole käytäntö tämmöisessä pesänjakotilanteessa. Ei ollut arvioitsija ihan toimensa tasalla. Joka tapauksessa, en ole oikeastaan halukas ottamaan yhtään velkaa lisää.. vaikka mökin haluaisinkin pitää.