Minulla on ollut niin kiireinen toukokuun loppu ja kesäkuun alku, että. Töihin on tullut kaksi uutta työntekijää, jotka nyt vihdoin jotenkuten perehdytetty. Kesätuuraaja on aika epävarman ja aran oloinen, mutta tämä, jonka vakituiseksi valitsin, on osoittautunut oikeaksi valinnaksi. Ihanaa, ettei pelkäämäni skenaario toteutunutkaan, vaan uusi työkaveri vaikuttaa innokkaalta! :)

Ensi viikko vain tulee olemaan tosi rankka, kun tavaraa on myymälään tullut aivan hirvittävät määrät ja niiden purkaminen, hinnoittelu ja esille laitto on ollut haasteellista näiden uusien työntekijöiden kanssa ja ainoa osaava alainen on kesälomalla.

Näytelmän harjoittelu etenee. Tänään oli ensimmäinen iso harjoitus- eikä se järin hyvin mennyt. Näytelmän kirjoittaja oli kirjoittanut ohjaajan pyynnöstä kohtaukseemme lisää materiaalia... aika hyvin sen klaarasimme ihan impro-pohjalta. Sain käsiksen kohtaukseen nimittäin eilen illalla vasta ja tänään vetäisimme sen tuosta vaan, silti ohjaaja oli tyytyväinen esitykseemme. :)

Osassani on paljon kaksimielistä vihjailua ja vähissä vaatteissa hillumista, sekä rintojen kourimista- se vaatii todella hyvää itsetuntoa (joka toivottavasti minulle kehittyy) Kun tämän selvitän, selviän mistä vaan! 

katsomossa-normal.jpg