Juu, Gösta on ollut hoidossa tämän kuun alusta lähtien- arvatkaapas millä ilolla hänet sairaalaan vein. JA mikä helpotus olla kotona, kun ei ole guppe tuossa koko ajan sekoilemassa- kauhea sanoa omasta lapsestaan, mutta saisi jo parantua ja alkaa elää kunnon elämää jossain omassa kämpässä eikä täällä meidän vaivoina.

Kerroinko jo, että Tytti tekee hommia karaoke-emäntänä? Taisin kertoa. Olimmekin viime viikonloppuna Tallinan reissulla, nuorempi siskoni Anna (44 v.), minä ja Tytti, sekä vanhemman siskoni tytär Ella (33v.) Olimme aika mukava kvartetti, vaikka itse sanonkin. Kävimme ostoksilla ja italialaisessa ravintolassa syömässä, sitten lilluimme kylpylässä ennen baariin lähtöä. Kävimme baarissa karaokessa- saimme laulaa aika monta kipaletta Tytti ja minä, Anna ja Ellakin lauloivat Apinamiehen! Oli tosi kivaa, mutta väsyttävä reissu oli kyllä. Niin aina nuo matkat verottavat ainakin yöunia, kun pitää olla hotelliaamiaisella ajoissa. Nauru Loppujen lopuksi matka  ei ollut kallis ollenkaan, eikä paikan päälläkään liiemmälti rahaa kulunut!! Mukava yllätys vaihteeksi!

Töissä hiljaiseloa edelleen. Minua pyydettiin tekemään ohjelmanumero työpaikkani juhliin toukokuussa ja olenkin jo kehitellyt sketsiä- saa nähdä nauretaanko sille edes...

Ai himputti, kun taas iski väsy kesken kirjoittamisen. Taidan mennäkin jo nukkumaan. Huomenna on taas työilta.