Tänään meillä kävi tosi kova ukkosmyrsky. Seurauksen meni sähköt poikki työmaalla. Odottelin niitä siinä lähes pari tuntia ja sitten lähdin kotiin. Palasin takaisin reilun tunnin päästä, kun näin netistä sähköjenkin palanneen.

Mitäs meille kuuluu? No, melkomoisen hyvää kuuluu. Jösse oli tyttöystävänsä kanssa mökillä viime viikolla ja siellähän ravas väkeä "katsomassa" tonttia. Se kun on tuolla netissä myytävänä. JA paskat ne mitään osta!! Kunhan vaan ovat uteliaita ja helkkarin röyhkeitä. Sinne paineltiin vaan pirttiin sisään, vaikka toiset olivat sängyssä- nukkumassa. Eikä mitään pahoitteluja vaan jäivät siihen pyörimään, niin että Jörn oli noussut sängystä ja joutunut vähän korottaan ääntään. Sitten oli tämä pariskunta lähtenyt pihaan, josta suunnistivat toiselle mökille. Jösse oli mennyt munasillaan pihaan ja huudellut, ettei sillekään mökille ole mitään asiaa ilman välittäjää!! Mökkinaapuri kertoi, että "katsojia" on käynyt ihan vaivaksi asti. Kyselevät naapurilta ja lisäksi ovat tulleet myöhään illalla tms.  Siskon tyttö meni lapsineen mökille myös ja käännytti jonkun porukan parkkipaikalta. Olivat kertoneet, että välittäjä sanoi että mökkejä voi mennä katsomaan "siitä vaan".Ilmoitin meidän papalle asiasta... pappa soitti välittäjälle. Tietysti välittäjä kielsi antaneensa lupaa- mutta tietysti  hän on luvan antanut- sillä on varmasti turhauttavaa ajaa 70 km. mökkiä näyttämään!! Ja kun kukaan ei osta... kai. Osa uteliaista on varmasti kylän väkeä ja osa asiattomia hillujia. Minkäs teet, kun kohde on yleisesti näytillä.

Kyllä on ihania kelejä piisannut. Vaikka minähän en niistä ole päässyt nauttimaan sitten tuon edellisen kirjoituksen. Olen ollut töissä, enkä saa lomaa tänä kesänä. Vapaapäivätkin olen, pöllö, laittanut itselleni niin, että peräkkäin ei ole ollut kahta vapaata kuin viikonloppuvapaan aikana. Eli siis olen ollut neljä päivää töissä ja yhden vapaalla. Ei yhden vapaan aikana mitään voi rentoutua ja ulkoilmasta nautiskella! Olen sitten senkin vapaan toiminut huushollarina, autokuskina ja koirankusettajana. Hohhoijaa.

Varvas alkaa vihdoin olla terve, tänään lähti kynsi. Ontunut en ole enää pitkään aikaan, mutta kenkiä en ole voinut pitää jalassa, sandaaleja vain. Kyllä tämä tästä!

644974.jpg